Kontakta oss för mer information

Kontakta oss för mer information

Kontakta oss för kostnadsfri konsultation och mer information om hur vi kan hjälpa dig då du ska genomföra en badrumsrenovering i Ludvika.

Att renovera badrum i Ludvika är en process som tar tid att slutföra. Under denna tid är det många olika hantverksgrupper som behöver tillträde till badrummet för att utföra sin del av renoveringen. När du anlitar oss på Hembad för din badrumsrenovering i Ludvika ansvarar vi för att koordinera arbetet med de olika hantverkarna så att rätt hantverkare är på plats vid rätt tillfälle. Vi ser också till att arbetet utförs enligt gällande branschregler.

 

Vill du få mer information om våra tjänster eller boka ett gratis hembesök för fri konsultation kan du använda kontaktformuläret.

Kontakta våra badrumsexperter för rådgivning

En badrumsrenovering i Ludvika kan vara ett komplicerat projekt som kräver många hantverkare. När du anlitar oss på Hembad åtar vi oss ansvaret för hela projektet. Boka ett gratis hembesök för rådgivning.

Vi är stolta över våra nöjda kunder!

Recension från Alexander D
Bästa servicen och ett flytande koncept som passade oss.
Alexander D
A
Totalrenovering av badrum. Grym service, supernöjd med resultatet. Speciellt nöjd med projektledningen, att slippa styra i renoveringen själv. Rekommenderas!
Adam Sebastian W
Recension från Viola D
Helrenovering av badrummet. Jag är på alla sätt nöjd med allt. Vill ge ett extra plus för det tillmötesgående sätt de har med problemlösning och förklaring då man själv inte haft så bra koll. Rekommenderar dessa varmt.
Viola D