Vi åtar oss totalentreprenaden för din badrumsrenovering i Ludvika

Att ansvara för genomförandet av en badrumsrenovering, i Ludvika eller annorstädes, kräver kunskap och erfarenhet samtidigt som det också tar tid och innebär mycket administration. Vill du vara säker på att din renovering utförs enligt gällande branschregler kan du anlita oss för din totalentreprenad.

Att utföra en badrumsrenovering i Ludvika är en komplicerad process som kommer att pågå i ett flertal veckor, den kräver även att flera olika hantverkare anlitas för att utföra olika moment. Den krångligaste biten är att koordinera med hantverkarna så att rätt hantverkare finns på plats vid rätt tillfälle och att det inte blir stopp i processen. Det kräver en god kommunikation med alla hantverkare och en kunskap kring hur arbetsprocessen för en badrumsrenovering fungerar. När du ska utföra en badrumsrenovering i Ludvika kan du kontakta oss på Hembad som är specialister på badrumsrenoveringar. Vi åtar oss totalentreprenaden för ditt badrumsprojekt så att allt blir korrekt utfört och enligt tidsplanen.

 

Så här fungerar totalentreprenad vid en badrumsrenovering i Ludvika

När du har upptäckt att det är dags för en badrumsrenovering kan du vända dig till oss på Hembad som kan hjälpa dig att utföra din badrumsrenovering i Ludvika med omnejd. Enklast är att boka ett hembesök med vår badrumsspecialist som kan ge dig kostnadsfri konsultation och ett prisförslag för din renovering. I det prisförslag som du får ingår allt arbete och material för själva renoveringen. Våra skickliga plattsättare kan självklart också bistå dig då du ska välja kakel och klinker för ditt badrum. Tillsammans med dig lägger vi upp en plan för renoveringen vilket omfattar leveranstider och ansvaret för totalentreprenaden.

 

Fördelar med en totalentreprenad med Hembad

Det finns flera fördelar med att anlita  Hembad, ett väletablerat företag, för att ta hand om din totalentreprenad. Bland annat att vi ansvarar för att allt arbete i badrummet utförs av behöriga hantverkare och enligt gällande branschregler. Efter varje moment utför vi kvalitetskontroller så att arbetet är utfört på ett säkert, korrekt och hållbart sätt för maximal livslängd. Du har genom hela projektet en kontaktperson som löpande stämmer av projektet med dig som beställare. Det innebär att du slipper ha kontakt med flera olika hantverkare vilket är både tidskrävande men också kräver mycket administration. Slutligen får du bara en faktura där vi redan har gjort ett ROT-avdrag motsvarande 30 % av våra arbetskostnader, upp till maximalt 50 000 kronor.

 

Boka ett kostnadsfritt hembesök

När du ska utföra en badrumsrenovering i Ludvika kan du vända dig till oss på Hembad som utför tjänster i våtrumsutrymmen åt privatpersoner som exempelvis badrumsrenoveringar. Vi kan åta oss totalentreprenaden för din renovering så att du kan vara trygg med att arbetet utförs korrekt och säkert. Du kan kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök där du kan få fri konsultation kring din badrumsrenovering i Ludvika.

Kontakta våra badrumsexperter för rådgivning

En badrumsrenovering i Ludvika kan vara ett komplicerat projekt som kräver många hantverkare. När du anlitar oss på Hembad åtar vi oss ansvaret för hela projektet. Boka ett gratis hembesök för rådgivning.