Våra kunniga plattsättare hjälper dig hitta rätt kakel för ditt badrum

När du ska renovera ditt badrum kan du vända dig till ett badrumsföretag i Ludvika som har badrumsspecialister som kan hjälpa dig med att hitta rätt kakel och klinker för ditt badrum. Då kan du även få hjälp med att ta fram 3D-bilder på ditt kommande badrum.

Är dags att renovera ditt slitna badrum eller vill du modernisera ditt badrum så att du kan installera moderna och funktionella vitvaror tillsammans med en snygg interiör? Då kan du vända dig till ett badrumsföretag i Ludvika som hjälper dig genom hela processen, från planering, projektering, inköp av kakel och klinker till ett professionellt utförande av din renovering. Våra kunniga plattsättare hos Hembad kan hjälpa dig med allt från att finna rätt kakel till att åta sig totalentreprenaden för din renovering. Vill du boka ett hembesök med offertlämning för din badrumsrenovering i Ludvika? Kontakta oss, så hittar vi en tid som passar!

 

Ta hjälp av ett professionellt badrumsföretag i Ludvika


Att utföra en badrumsrenovering är för många ett spännande projekt då man får chansen att vara innovativ medan man förnyar sitt hem. Själv kan man påverka både utseendet i badrummet och dess vitvaror. Det är viktigt att man lägger upp en budget inför renoveringen, så att man vet vart man har möjlighet att lägga pengar. Själva kostnaden för arbetet och materialet som krävs för renoveringen är svår att påverka, den är densamma oavsett vilket kakel och klinker man väljer. Däremot kan kostnaden för ditt val av kakel, klinker och vitvaror behöva balanseras beroende på vad du prioriterar.

 

Vi kan modellera ditt badrum i 3D


Att försöka få en bild över hur ens eget badrum kommer att se ut genom att läsa broschyrer och besöka utställningar är svårt. Man får förvisso en viss uppfattning om hur kakel och klinker passar ihop men inte hur det passar ihop med övrig inredning i sitt eget badrum. Våra badrumsspecialister på Hembad kan hjälpa dig med att ta fram 3D-bilder, med dem kan du se hur olika kakelplattor och klinker ser ut i ditt badrum. Det gör att du kan prova olika kakel och klinker för att hitta det som passar ditt badrum bäst. Genom våra 3D-bilder får du en bra översikt över hur ditt badrum kommer att se ut efter renoveringen.

 

Anlita vårt badrumsföretag i Ludvika för din badrumsrenovering

Att utföra en badrumsrenovering i Ludvika helt själv är ett riskabelt projekt som kan leda till framtida problem med fuktskador. Du kan istället vända dig till oss på Hembad som är ett legitimerat badrumsföretag i Ludvika som utför tjänster åt privatpersoner i Dalarna med omnejd. Då kan vi bistå dig från planering och val av kakel till att utföra renoveringen med ett förstklassigt resultat. Använd vårt formulär för att boka ett hembesök där vi kan erbjuda dig kostnadsfri konsultation inför din badrumsrenovering.

Kontakta våra badrumsexperter för rådgivning

En badrumsrenovering i Ludvika kan vara ett komplicerat projekt som kräver många hantverkare. När du anlitar oss på Hembad åtar vi oss ansvaret för hela projektet. Boka ett gratis hembesök för rådgivning.