Om oss på Hembad

Om oss på Hembad

Våra badrumsspecialister på Hembad har utfört över 700 badrumsrenoveringar i Ludvika åt privatpersoner och har genom åren fått massor av nöjda kunder.

Hembad är ett badrumsföretag i Dalarna som utför badrumsrenoveringar främst åt privatpersoner i Dalarna med omnejd. Vi kan bistå dig genom hela projektet med inspiration, planering, inköp av badrumsmöbler och utförandet av din badrumsrenovering i Ludvika. Det innebär att du kan känna dig trygg då du hela tiden är uppdaterad om projektets gång och slipper överraskningar.

 

Skräddarsydda badrumspaket

För att du enkelt ska komma igång med din planering av ditt nya badrum kan våra badrumsspecialister hjälpa dig att visualisera ditt badrum. Vi skapar 3D-bilder av ditt badrum utifrån din skiss och du kan på så sätt se det färdiga resultatet innan du bestämmer dig för hur du vill ha det. Vi har färdiga badrumspaket för allas budget men kan också skräddarsy ditt badrum utifrån dina önskemål. När du vill att din badrumsrenovering ska flyta på enkelt, effektivt och på ett fackmannamässigt vis, är du välkommen att kontakta oss, så sätter vi igång!


Tjänster på Badrumsrenovering Ludvika

Kontakta våra badrumsexperter för rådgivning

Notering: Vi har semesterstängt till 16e augusti 2021. Givetvis kan du fortfarande skicka in din förfrågan för att renovera ditt badrum i Dalarna, så kontaktar vi dig så snart som möjligt efter det. Trevlig sommar!

Kontakta våra badrumsexperter för rådgivning

Boka hembesök