Finansiering

Finansiering

När du vill renovera ditt badrum i Ludvika bör du alltid anlita ett professionellt badrumsföretag som har legitimerade hantverkare med relevanta kunskaper som utför arbetet enligt rådande branschregler. Hur stor kostnaden är för att renovera ett badrum beror på flera olika faktorer, exempelvis vilken typ av kakel och klinker du väljer men också vilka vitvaror du vill installera. Vill du få hjälp med att planera ditt badrum kan du kontakta oss på Hembad som är specialister på badrumsrenoveringar. 

Vi kan erbjuda dig kostnadsfri rådgivning och möjlighet att modellera ditt badrum med 3D-bilder. På så sätt kan du se resultatet av din badrumsrenovering i Ludvika med omnejd innan arbetet påbörjas.

 

Vi kan hjälpa dig med finansiering när du ska renovera ditt badrum i Ludvika

Att anlita Hembad för din badrumsrenovering är en trygg försäkring för att du kommer att få arbetet utfört med ett förstklassigt resultat. Vi på Hembad har utfört över 700 badrumsrenoveringar åt privatpersoner genom åren med många nöjda och återkommande kunder. 

Genom vår samarbetspartner Ecster kan du få hjälp med finansieringen av din badrumsrenovering i Ludvika med omnejd. Låg ränta och lång löptid på lånet gör det möjligt för dig att få en finansiering som inte behöver belasta din privatekonomi. 

Kontakta våra badrumsexperter för rådgivning

En badrumsrenovering i Ludvika kan vara ett komplicerat projekt som kräver många hantverkare. När du anlitar oss på Hembad åtar vi oss ansvaret för hela projektet. Boka ett gratis hembesök för rådgivning.