Fullständig badrumsrenovering

Fullständig badrumsrenovering

När du ska utföra en fullständig badrumsrenovering i Ludvika är det tryggaste alternativet att anlita ett badrumsföretag som kan åta sig totalentreprenaden för hela projektet. Vid en badrumsrenovering är det många hantverkare som behöver anlitas, exempelvis snickare, elektriker, rörmokare, målare, plattsättare och eventuellt golvläggare. Då krävs det att någon tar på sig arbetet med att koordinera mellan de olika hantverkarna så att rätt hantverkare är på plats vid rätt tillfälle. Hembad är Dalarnas största badrumsföretag och vi kan åta oss totalentreprenaden för ditt projekt. Det innebär även att vi ser till att kvalitetsgranska arbetet genom att kontrollera att endast legitimerade hantverkare utför arbetet enligt gällande branschregler.

 

Anlita oss för din badrumsrenovering i Ludvika

Hembad har utfört över 700 badrumsrenoveringar åt privatpersoner i Dalarna. När du anlitar oss på Hembad för en fullständig badrumsrenovering i Ludvika kan du vara trygg med att arbetet utförs korrekt, säkert och med högsta kvalitet. Vi kan erbjuda dig skräddarsydda badrumsrenoveringar så att du får exakt det badrum som du drömmer om. Du kan kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan bidra med inspiration och konsultation utan att du förbinder dig för något.


Fler tjänster vi utför

Kontakta våra badrumsexperter för rådgivning

En badrumsrenovering i Ludvika kan vara ett komplicerat projekt som kräver många hantverkare. När du anlitar oss på Hembad åtar vi oss ansvaret för hela projektet. Boka ett gratis hembesök för rådgivning.